Namikoshi Basis

Docentcont.:

176 uur

Thuisstudie:

272 uur

Totaal:

448 uur

Opleiding Shiatsu Masseur


Het eerste jaar van de European Shiatsu Academy is voor alle studenten gelijk. Het begint zoals alles bij de wortels, de basis. De basis van Shiatsu begint natuurlijk bij de Namikoshi basis behandeling.


In dit jaar leer je hoe je een basis behandeling moet geven, waabij de houding van de behandelaar voorop staat. Uiteraard zal er veel tijd in de behandeling zelf worden gestoken. Dit alles om te zorgen dat in de toekomst de behandelaar zijn/ haar werk goed kan blijven uitoefenen. Het boek wat gebruikt wordt, is engelstalig. Dit is de laatste versie vanuit de Japan Shiatsu College.


Het aller belangrijkste is dat men plezier krijgt in het geven van een behandeling en daarbij mensen kan helpen. Er is alle mogelijkheid voor vragen en uitleg. Er zullen veel medische termen voorbij komen.


Er zal van de student ook thuisstudie verwacht worden. Dit houdt in dat de student de volgende les voorbereid moet hebben en het gedeelte wat geleerd is in de praktijk moet oefenen. De kunst van de Shiatsu zit in het hands-on werken!


Aan het einde van het jaar zal er een examen worden afgenomen.

Deze duurt 1,5 uur. Het zal worden afgenomen door de directeur van de Academy en een NSE docent zal namens de NSE het examen overzien.


Inschrijfgeld 

€     45,00

Cursusgeld

€     1790,00 (incl. lesmateriaal en handdoek)

Examengeld

€     25,00 (incl. Academy certificaat)

NSE-certificaat

€     35,00

Lunch: € 5,= (per dag)


Zelf aanschaffen:

Zakwoordenboek der Geneeskunde


22 Lesdagen


Lestijden

zaterdag 10.00 tot 18.00 uur (min 15 minuten voor tijd aanwezig)

zondag   10.00 tot 17.30 uur (min 15 minuten voor tijd aanwezig)


Voor geinteresseerden die zwanger zijn of last hebben van rugklachten, kan de opleiding erg zwaar zijn. We raden die mensen aan contact op te nemen met het secretariaat voordat zij zich aanmelden.


Prijzen en Data shiatsu-opleiding */**/***


U kunt zich aanmelden voor de specialisaties via het aanmeldformulier op deze website. Graag tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de specialisatie.


De Academy behoudt zich het recht voor een opleiding of specialisatie te annuleren bij te weinig aanmeldingen te annuleren, uiteraard met restitutie van al betaalde kosten.


*Tenzij anders vermeld, dient uw inschrijving uiterlijk 2 weken vóór aanvang van de opleiding bij ons binnen te zijn.

**Voor de Therapeutenopleiding, de meridiaanleer en de specialisaties hoeft geen inschrijfgeld te worden betaald.

***Zet en drukfouten voorbehouden.